Iubirea, bat-o vina

Foto: Răzvan Păsărică

După cum spuneam într-un post anterior, Rapidul este punctul culminant al carierei de antrenor a lui Șumudică. Şi se pare că şi Rapidul şi-a cam dat seama de asta. Citeam că omul este îngândurat, că nu mai glumeşte la antrenamente ş.a.m.d. Ba mai mult, antrenorul giuleștenilor simte că i se cam pregăteşte debarcarea şi aruncă ameninţări pe toate căile posibile. Cică ar spune nişte lucruri care ar lovi puternic în echipa pe care susţine că o iubeşte.

E cam ciudat cu iubirea asta, dar cică-n dragoste şi-n război totul este permis. Aşa că Şumi s-a gândit să-şi şantajeze dragostea ca şi cum şi-ar şantaja nevasta: “Dacă divorţezi de mine voi spune tuturor că eşti o curvă. Şi am dovezi!” Păi ce iubire e asta, Mariusică? Plus că toate se întorc împotriva antrenorului. Dacă el avertizează că în momentul în care ruptura se va produce el va face dezvăluiri incendiare, nu cumva el a fost antrenorul echipei în tot acest timp tocmai pentru a ţine închisă gura lui Şumudică? Oricum o iei, Şumudică nu e nici antrenor, nu are nici coloană.

Foto: Răzvan Păsărică

Şi mai există un aspect pe care conducătorii cluburilor ar trebui să-l ia în calcul: iubirea faţă de un club nu te transformă în antrenor! Nici Lăcă, nici Șumi, nici Hagi nu sunt antrenori. Şi asta e valabil şi pentru sutele de mii, poate miloanele, de suporteri ai diverselor echipe care au de fiecare dată o tactică mai bună decât cea aleasă de antrenor.

Advertisements

4 responses to “Iubirea, bat-o vina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: