Blat! Blat! Iese focu’!

Foto: Răzvan Păsărică

Liga 1: circ total.

Oţelul pierde la Târgu Mureş şi toată lumea visează la titlu. Poate chiar şi cei de la Urziceni când îşi dădeau ultima suflare împotriva celor de la U Cluj. Pune mâna pe telefon, ia telecomanda, bagă mâna în valiză, minte-te că încă mai ai şanse la titlu.

Steaua câştigă la Buzău contra Victoriei Brăneşti. Finanţator extaziat care anunţă un traseu victorios până la Paşti. Probabil e conştient că e păcătos şi că Dumnezeul îl va pedepsi ca de fiecare dată şi fix atunci va veni prima înfrângere. Caz clinic. Chiar aş face studii pe acest personaj.

Rapid-Dinamo se termină cu un sec 0-0. Mult zgomot pentru nimic. Un spectacol minunat, dar absent, anunţat cu surle şi trâmbiţe. Ba mai mult, după meci o domnişoară reporter nu ştiu de unde a auzit că Şumudică ar pleca la mai bine. Unde să plece? Rapidul va fi cea mai şmecheră echipă pe care o va antrena Şumudică toată viaţa lui.

În Timişoara-Craiova, bănăţenii le-au dat cu terenu-n cap oltenilor. Colac peste pupăză, la pauză craiovenii s-au gândit că timişorenii nu au fost destul de duri cu ei motiv pentru care s-au pornit la o smardoială între ei. Ce mai e de comentat, muică?  Ah, da! Mi-a cam ieşit predicţia de aici unde am spus că în meciurile timişorenilor se vor marca mai mereu cel puţin 3 goluri.

Foto: Răzvan Păsărică

Sportul-Gaz Metan. Un blat făcut foarte pe faţă, fără profesionalism. Presa sportivă a sărit ca arsă: “Blat! Blat! Iese focu’! Iese focu’!” Bă, lăsaţi-mă să-mi beau apa minerală că un blat şi-un incendiu am mai avut. Numa’ aşa mai văd şi ei un blat, că pe alea cu adevărat importante, care decid titluri, nu le vede nimeni. Ba din contră, le mai şi acoperă.

Tu mai aştepţi cu nerăbdare etapa următoare?

Advertisements

3 responses to “Blat! Blat! Iese focu’!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: