Cum s-a ars Rudi

Nu ştiu ce-i în mintea domnului Rudel Obreja, dar cred că  omul consideră că Federaţia Română de Box este jucăria lui. Acum că Federaţia Internaţională de Box (AIBA) a hotărât să-i interzică jucăria a-nceput să protesteze. Ba că cei de la AIBA îl ţin minte pentru ce a făcut la Beijing, ba că nu pot pune preşedinte pe cine vor ei.

Păi bine, Rudi… Uite că ai avut gura prea mare şi i-ai supărat rău de tot p’ăia mari. Acum AIBA a suspendat România de la toate competiţiile internaţionale patronate de federaţia internaţională. Şi zilele trecute chiar vorbeam cu maestrul Lăcătuş care-mi spunea că elevele lui se pregătesc pentru Campionatul Mondial de Box Junioare. Frumos ne şade!

OK, să zicem că Obreja ar fi avut dreptate când a declarat la Olimpiada de la Beijing că anumiţi oficiali manipulează unii arbitri, dar de ce nu s-a abţinut când a văzut că reprezentanţii AIBA sunt serioşi şi l-au suspendat 2 ani? Noi, românii, avem o vorbă din popor…. ceva despre prostie şi fudulie. Rudi a protestat, s-a bătut cu pumnii-n piept că el are dreptate, a arătat că nu-i pasă de ce spun cei de la forul internaţional, el e Rudel Obreja şi nimic nu-l poate opri. Şi uite aşa i s-a prelungit suspendarea personală de la 2, la 11 ani. Mai mult, s-a cerut organizarea unor alegeri pentru un nou preşedinte al FR de Box. Asta a fost tot. Atât de simplu era să evităm această interdicţie.

Pentru că din octombrie 2010 până acum nu s-a ales un alt preşedinte, forul internaţional s-a simţit ignorat, motiv pentru care a bătut cu pumnu-n masă (cam ca perversu‘): “Ori sunteţi cu preşedinte nou, ori nu mai sunteţi!”

Şi uite aşa românii nu vor mai merge la nici o competiţie internaţională de box pentru că Rudi haiducul nu se supune. Păi când îţi spun trei oameni că eşti beat, te cam duci să te culci. Să sperăm că Rudi se va culca, sau că măcar ceilalţi membri federali se vor trezi şi vor alege un preşedinte nou. Poate, poate îi îmbunăm pe cei de la AIBA şi ne primesc din nou în circuit.

Advertisements

7 responses to “Cum s-a ars Rudi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: