Cum faci bani în zece minute?

OK… Suntem pe cale să trecem şi de borna cu numărul 20 şi, asemeni celorlalte etape, avem parte de scandal. Încep chiar să cred că asta atrage la Liga 1, nu fotbalul, acesta fiind şi motivul pentru care toţi consumatorii de Cancan, Click, Libertatea, Ciao ş.a.m.d. se apropie de fenomenul fotbal.

Dar să revenim. E foarte simplu să mai faci nişte parale. Trebuie doar să fii un arbitru cu pile care să nu fie retrogradat după ce ia nişte decizii aberante. Partida CFR – Poli Timişoara a fost foarte dubioasă… Toată lumea îl acuză pe Marius Avram că a dat cele două lovituri de pedeapsă din debutul partidei. Nimeni nu mai ia în seamă că a fost câte unul de echipă, ceea ce a dus ca după 10 minute scorul să fie tot egal, 1-1.

Problema este, într-adevăr, că cele două faze nu impuneau acordarea penaltyurilor. Atunci, de ce le-a acordat? Poate pentru că era o cotă foarte mare pentru 2 goluri în primele 10 minute? Minutul 10, scor: 1-1, nimeni supărat, “pac-pac” (ca să parafrazez un mare clasic în viaţă)!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: